Restaurant

,,Welcome Restaurant & pub Burra, we offer you a pleasant stay in the industrial style with excellent beer Martins and even better food. Everyone with us to come into their own."

 

 

Opening hours every day from:

08:00 - 22:00

Zoznam alergénov

  1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)
  2. Kôrovce a výrobky z nich
  3. Vajcia a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Arašidy a výrobky z nich
  6. Sójové zrná a výrobky z nich
  7. Mlieko a výrobky z neho
  8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
  9. Zeler a výrobky z neho
  10. Horčica a výrobky z nej
  11. Sezamové semená a výrobky z nich
  12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l
  13. Vlčí bôb a výrobky z neho
  14. Mäkkýše a výrobky z nich

Váha surovín je uvedená v surovom stave

Zákaz konzumácie vlastných jedál a nápojov

½ porcia – účtujeme 75% zo sumy jedla

List of Allergens

  1. Gluten-containing cereals (i.e. wheat, rye, barley, oats, spelled, kamut or their hybrid varieties)
  2. Crustaceans and its products
  3. Eggs and egg products
  4. Fish and fish products
  5. Peanuts and its products
  6. Soya beans and its products
  7. Milk and its products
  8. Almonds, hazelnuts, walnuts, cashews, pecans, Brazil nuts, pistachios, macadamia nuts and Queensland nuts and its products
  9. Celery and celery products
  10. Mustard and its products
  11. Sesame seeds and its products
  12. Sulfur dioxide and sulphites in concentrations higher than 10 mg/kg or 10 mg/l
  13. Lupins and its products
  14. Molluscs and its products

The weight is in the raw state

Consumption of your own food and beverages is prohibited

½ portion – costs 75% of price

Jedálny lístok platný od / The menu is valid from       1.1.2022

Majiteľ prevádzky / The owner of restaurant:       Ľubomír Kuzma

Zodpovedná vedúca / Responsible manager:     Stanislava Bíziková   +421 905 358 725